Nëse është e nevojshme, mjeku i familjes mund t'ju dërgojë te një profesionist shëndetësor i specializuar.

Por njollosja mund të ndodhë në çdo kohë gjatë këtyre nëntë muajve, nga ditët e para të fekondimit deri në datën tuaj të lindjes.

Rreth 70% e femrave që janë në një pritje të ëmbël. Urina e turbullt zakonisht konsiderohet të jetë një shenjë e infeksionit dhe mund të ngrejë shqetësime tek shumë njerëz.

Fillo konsumo acid folik.

.

Të vjellat në shtatzëni (ndonjëherë e quajtur sëmundje në mëngjes) është e zakonshme. Apr 23, 2018 · Të përzierat gjatë shtatzanisë, janë një nga simptomat që femrat përjetojnë më së shumti gjatë shtatzanisë. Eshte mire te konsumoni permiet te ziera ose te pjekura.

.

̈ formë apo në një tjetër. Po ashtu edhe frutat, sidomos frutat qe rriten ne toke si luleshtrydhet ose pjepri. Njera nga shenjat e para te hershme te shtatzanise jane gjinj sensitive, dhimbshem (ne prekje) qe shkaktohet nga rritja e niveleve te hormoneve.

Sot do të flasim pse anemia shfaqet më shumë gjatë shtatzënisë, simptomat e saj dhe se si. .

.

.

Dhimbja eshte si nje version i egzagjeruar i asaj se si ndihen gjinjt tuaj pak para menstruacioneve. Trajtimi i këtyre.

Këtu janë disa nga shkaqet e zakonshme të njollave gjatë shtatzënisë. by.

.
.
Dhimbja eshte si nje version i egzagjeruar i asaj se si ndihen gjinjt tuaj pak para menstruacioneve.

.

.

Më saktësisht, ato që kishin të përziera ose vjella kishin një rrezik 50-75% më të ulët të abortit sesa. Pavarësisht nëse vjen dhe shkon në tremujorin e parë, ose qëndron për të gjithë tremujorët, të përzierat janë një simptomë e zakonshme e shtatzënisë. .

Dhimbje pulsuese/ngerce ne pjesen e poshtme te barkut. . Pavarësisht nëse vjen dhe shkon në tremujorin e parë, ose qëndron për të gjithë tremujorët, të përzierat janë një simptomë e zakonshme e shtatzënisë. Infeksionet urinare janë shumë të shpeshta gjatë shtatzënisë. . .

.

Shenja të tjera mund të jenë. .

com/_ylt=AwrE_PYAMm9kWAAFLrtXNyoA;_ylu=Y29sbwNiZjEEcG9zAzQEdnRpZAMEc2VjA3Ny/RV=2/RE=1685037697/RO=10/RU=https%3a%2f%2fpsikologuonline.

.

.

6% të përziera dhe të vjella së bashku.

.